“Leer topmanager te worden in het managen van vitale tijd op het gebied van Mindset, Bodyset, Soulset, Heartset

Door middel van een integrale aanpak leer jij  echte eigenaarschap en leiding te nemen over je fysieke,mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Daardoor kun jij Vitale Tijd besteden aan datgene wat ECHT belangrijk is.

Het is een op maat gemaakte training zodat jij het maximale uit het traject kunt halen.

Een gemiddelde training is opgebouwd uit 5 bijeenkomsten van 2,5 uur en 2 hele reset dagen van 5 uur.

Je doorloopt de volgende stappen:

-Intergrale leefstijl en vitaliteitscheck

-DISC analyse inclusief denkstijlen en drijfveren

-In kaart brengen van jouw kernwaarden

– twee keer een Bars sessie inclusief een coach sessie

– twee keer een Triggerpoint reset sessie inclusief een gezonde lunch en een  coach sessie

Wat vraagt deze training van jou:

-commitment om op zoek te gaan naar wat je nu ECHT wilt

-brandend verlangen en noodzaak om het roer om te gooien

-intrinsieke motivatie om deze praktische technieken ( je leert echt heel veel:) ) ook ECHT toe te gaan passen om veranderingen mogelijk te maken

Ben jij er klaar voor om deze uitdaging met jezelf aan te gaan?

Wil jij graag van problemen weer uitdagingen maken?

Wil jij ECHT leren om topmanager te worden in het managen van Vitale tijd op het gebied van Heartset,Bodyset, Mindset en Soulset?

 

Dan schenk ik jou graag de oprechte aandacht die jij verdient!

In een persoonlijk gesprek met een oprecht moment van aandacht vertel ik je graag meer over deze uniek samengestelde training.

DISC Analyse

Tijdens de disc analyse krijg je inzicht in hoe je van nature reageert op situaties (zichtbaar gedrag) en hoe je communiceert. Je leert je eigen voorkeursstijl in communicatie herkennen. Tevens worden je kwaliteiten en je groei mogelijkheden in kaart gebracht. En ontdek je je drijfveren en denkstijlen.

 Kernwaarden

We gaan op zoek naar jouw kernwaarden. Kernwaarden zijn jouw wortels waardoor jij steviger gaat staan en vanuit vertrouwen keuzes gaat maken. Kernwaarden kun je als meetlat en richtingaanwijzer in je dagelijks leven gebruiken.

Bars Sessie

Tijdens een Bars sessie gaan we aan de slag met je beperkende overtuigingen en gedachten, je gaat leren oude patronen om te zetten in nieuwe. Je creeert op deze manier meer bewustzijn en je leert met meer compassie naar jezelf te kijken.

 Triggerpoint reset Sessie

We zetten emoties vaak vast in ons lichaam. Daardoor kan er spanning ontstaan in het bindweefsel en kunnen er triggerpoints ontstaan. Door een aantal triggerpoint reset technieken te gaan ervaren, leer je jezelf te richten op het aanpakken van  mentale/psychologische factoren van stress en onderdrukte emoties. Je klachten kunnen daardoor zomaar eens definitief verdwijnen.